با شروع دوباره رقابتهای لیگ، قرار است شیخ_دیاباته و هرویه_میلیچ با بازگشت به تهران دوباره برای استقلال به میدان بروند. تا اینجای کار شیخ دیاباته درگیر ویزای خانوادهاش است و مشخص نیست چه زمانی این مساله حل خواهد شد.
🔹همچنین میلیچ که نه مطالبات خود را دریافت کرده و نه قراردادش تمدید شده، بازهم قصد بازگشت به جمع آبیپوشان را دارد و این بازیکن هم همچنان مشکل ویزایش توسط باشگاه استقلال در حال حل شدن است.
🔹و در پایان #گابریل_پین، دستیار فرهاد مجیدی که تا اینجای کار از راه دور آبیپوشان را زیر نظر دارد، همچنان با مشکل ویزا مواجه است و باید منتظر ماند و دید در کنار انبوه مشکلات استقلال، باشگاه چه راهحلی برای این مساله میاندیشد.
در مورد هزینه گابریل پین و مشکلات مالی آبی ها قرار است تا نامداری تا پایان فصل هزینه حضور این مربی را پرداخت کند
که احمد مددی در اقدامی تعجب آور محافظت خود با این قضیه را اعلام کرد و حضور شیخ دیاباته و هرویه میلیچ نیز در هاله ای از ابهام به سر برده شود