-
دوشنبه 1402/05/23
-
21:43
-
کد خبر :1991

جواد نکونام کلافه
از جنگ مدیریتی استقلال!
مدیرعامل پیشین استقلال با انتشار لیست خرید جواد نکونام علی خطیر را مورد انتقاد قرارداد و از عملکرد خود دفاع کرد.نکونام بازنده جنگ مدیریتی استقلال!
در لیست اولیه جواد نکونام 16 بازیکن که 12 نفر از آن بازیکنان با ذکر نام مشخص هستند حضور دارد و از این لیست فقط آرمین سهرابیان و مهرداد محمدی در تیم فعلی استقلال حضور دارند.
سرپرست باشگاه استقلال با انتشار استوری در صفحه شخصیاش کنایه هایی به حسین قربانزاده، رئیس سابق سازمان خصوصیسازی و علی خطیر، سرپرست باشگاه استقلال زد. از لیست درخواستی نکونام تنها آرمین سهرابیان و مهرداد محمدی جذب شدند که در دوره مدیریت کریمی انجام شد
در لیست جواد نکونام،
آرمین سهرابیان، سامان فلاح، عارف آقاسی، میلاد محمدی، سعید عزت اللهی، رضا اسدی، یاسین سلمانی، محمد حسین اسلامی، مهدی قائدی، محمد محبی، مهرداد محمدی، احسان پهلوان و 4 بازیکن خارجی حضور داشت و از این لیست فقط 2 بازیکن جذب شدند و تمدید با قایدی و محبی دو ستاره فصل گذشته استقلال نیز موفقیت آمیز نبود
وضعیت بازیکنان مدنظر جواد نکونام و تاریخ قطعی شدن حضور آنها در تیمهای دیگر را مشاهده میکنید:
رضا اسدی در تاریخ 14 تیر، احسان پهلوان 18 تیر، عارف آغاسی22 تیر، سامان فلاح 17 تیر(غیررسمی) و 27 تیر(رسمی)، محمد محبی 21 تیر و مهدی قایدی در 1 مرداد تکلیفشان مشخص شد و به تیمهای دیگر پیوستند.
حجت کریمی در تاریخ 14 تیر 1402 از سمت خود استعفا داد و علی خطیر در 17 تیر به سمت سرپرستی استقلال منصوب شد، یعنی از لحاظ تاریخ و آماری ادعای حجت کریمی درست است اما توافقات با این بازیکنان تا چه سطحی پیش رفته بود که چند روز پس از استعفای کریمی بازیکنان مدنظر استقلال یکی پس از دیگری راهی سپاهان و تراکتور شدند، آیا آنها به اعتبار کریمی منتظر استقلال مانده بودند؟
در یکی از گفتگوهای نکونام در جمع خبرنگاران او اعلام کرد که مذاکرات را شخصا پیش برده است و با برادران محمدی و حسین زاده صحبت کرده است